20, Dub, 2024
Star Dance vyhraje Dvořák, soudí bookmakeři!

Star Dance vyhraje Dvořák, soudí bookmakeři!

Podzim bude na České televizi opět ve znamení roztančených hvězd. Populární soutěž se vrátí, aby prověřila pohybové schopnosti známých a oblíbených českých osobností. Desítku celebrit, které se budou show účastnit, si vzali na mušku také bookmakeři sázkové kanceláře Chance.

A jejich verdikt je jednoznačný: vítězem bude herec a dabér, Jiří Dvořák. „Dvořákův hlas je nezaměnitelný, vždyť ho tento herec propůjčil třeba slavnému Bobby Ewingovi ze seriálu Dallas. Stejně nezaměnitelné budou podle bookmakerů i jeho taneční kreace, které ho s kurzem 3,70:1 jistě katapultují až na celkového vítěze,“ vysvětluje tisková mluvčí Chance, Markéta Světlíková.

Hned v těsném závěsu za Dvořákem se drží zpěvačka Monika Bagárová, pro kterou účinkování v televizním pořadu nebude žádnou novinkou. „Bagárová se proslavila především účinkováním v populární SuperStar, takže i ve Star Dance se jistě bude cítit jako ryba ve vodě. Proto ji s kurzem 4:1 považujeme za druhé želízko v ohni,“ uvádí dále Světlíková.

Naopak nejmenší šance na vítězství má podle bookmakerů televizní moderátorka Daniela Písařovicová (13:1) nebo herec a hudebník Václav Kopta (15:1) alias Převrátil z legendární komedie Sněženky a machři. I když… kdo ví? „Je pravda, že třeba Lukáše Pavláska naši bookmakeři ze začátku také hodně podceňovali. Jeho mírně komické taneční kreace však měly u diváků takový úspěch, že se v soutěži dostal podstatně dál, než by kdokoli čekal. Třeba se tedy Koptovi povede stejně dobře,“ uzavírá Markéta Světlíková.

Leave a Reply

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>